Adgang til alverdens tv-kanaler

Copydan Verdens TV er et af de seks selvstændige Copydan-rettighedsselskaber, som alle arbejder for ’Kunst, Viden og Underholdning’ og er ejet af over 30 forskellige rettighedsorganisationer fra kulturindustrien i Danmark. 

Copydan Verdens TV er godkendt af Kulturministeriet og er en non-profit forening, som administrerer og håndterer ophavsrettigheder i forbindelse med distribution af danske og udenlandske tv- og radiokanaler. Verdens TV giver blandt andet adgang til langt over 100 forskellige tv-kanaler fra hele verden - herunder de svenske, norske og tyske nabolandskanaler. Du kan se en oversigt over alle vores kanaler her.

Et vindue til verden 
Verdens TV er med til at sætte fokus på nabolandskanalerne og det værdifulde tv-vindue, som de udgør til viden, kultur, sprog og værdier i landene omkring os. Mød seks kendte danskere, der fortæller om deres oplevelser med de tyske, svenske og norske tv-kanaler her.

Tv-tips og tv-guide  
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til gode tv-oplevelser de kommende dage eller gå direkte til vores tv-guide og find spændende og interessante tv-programmer på vores nabolandskanaler.