Kvalitets-tv fra nabolandene og resten af verden

Størstedelen af de udenlandske gæster på danske hoteller kommer fra vores nabolande Sverige, Norge og Tyskland. Brede sammensatte tv-pakker med mange nabolandskanaler er god service til både udenlandske og danske gæster, og så er det god forretning.

Over 50 procent af de udenlandske gæster på de danske hoteller – hvad enten der er tale om forretningsrejsende eller turister – kommer fra vores nabolande Norge, Sverige og Tyskland. Når over halvdelen af de udenlandske gæster er fra nabolandene, hvorfor så nøjes med en enkelt norsk, svensk eller tysk kanal?

God underholdning er god forretning
Mange hoteller kunne spare penge ved at vise underholdning og film fra gæsternes egne lande – på deres eget sprog. Viften af kanaler kan gøres både bredere og billigere, hvis de dyre kanaler suppleres med de store og meget populære nationale kanaler fra Norge, Sverige og Tyskland.

Det bedste indenfor både underholdning og nyheder
Hvis man vælger at have flere nabolandskanaler fra samme land, kan man få det bedste fra både nyheder og underholdning – det seriøse og det sjove. Man kan for eksempel supplere den statslige NRK1 med underholdningskanalen TV2 Norge, tilbyde de seriøse SVT1 og SVT2 sammen med TV4 Sverige, eller vælge at tilbyde den tyske ARD til det modne publikum og supplere med underholdningskanalen RTL til de yngre gæster.

TV i alle genrer
Mange af de kommercielle kanaler kan helt erstattes af nabolands-tv: Barnkanalen tilbyder børne-tv døgnet rundt i høj kvalitet. VIVA er musik-tv til de unge, Kunskapskanalen tilbyder underholdende dokumentarprogrammer om videnskab og historie, og ARTE og ZDF Kultur viser tyske kulturprogrammer med tyngde. Der er rigtig mange kanaler at vælge imellem, så hverken forretningsmanden, storbyturisten eller badegæsten behøver at kede sig.

Mere end nabolands-tv
Verdens TV giver adgang til langt over 100 tv-kanaler fra hele verden – også italienske, franske, spanske, engelske, arabiske, østeuropæiske og kinesiske kanaler – uanset hvor dine gæster kommer fra, har vi en kanal der passer. Spørg, hvis der er noget særligt, du søger.