Mangfoldighed på Nabolandskanalerne

Fængslende krimier, stærke dramaer, dybdegående dokumentarer, sanselige madprogrammer og storslåede naturoplevelser – uanset hvilken genrer du foretrækker, så er der noget for dig på Nabolandskanalerne.

Læs mere om de mange genrer på nabolandskanalerne herunder, måske kan du lære noget nyt om vores naboer og finde inspiration til nye programmer indenfor netop din yndlingsgenrer.

Kunst & Kultur
God kunst og kultur bevæger, sætter gang i følelserne og udfordrer ens vante måde at se verden på. Nabolandskanalerne indeholder et væld af spændende kulturprogrammer, der favner kunsten og kulturen fra mangfoldige vinkler. Uanset om det handler om fortidens kulturelle bølger, klassik kulturarv, eller samtidens nyeste kulturtendenser, så findes det på nabolandskanalerne.

Oplev kunst og kultur på nabolandskanalerne

Natur
Naturen er mangfoldig, vild, utilregnelig og ofte – guddommelig smuk. I vores nabolande kan man opleve en fantastisk natur, et mangfoldigt dyre- og planteliv – og det afspejler sig i deres mange naturprogrammer af højeste kvalitet. For mange er naturen et frirum, hvor man kan lade tankerne flyve frit fra toppen af sneklædte bjerge, langs brusende floder eller i læ af høje trækroner. Og kan man ikke være der selv, så byder Nabolandskanalerne på den bedste udsigt.

Oplev natur på nabolandskanalerne

Mad
Aldrig før har madprogrammer været så populære, og det ses også hos vores naboer. Det skyldes at mad ikke længere blot er et spørgsmål om føde. Mad er med tiden blevet til en særlig form for nydelse, hvor der kræses for detaljerne og sanserne. En af fornøjelserne ved at rejse er at opleve andre landes madkultur - at lade sig overraske og inspirere. Vores naboer bor måske lige på den anden side af grænsen, men de gemmer stadig på mange nye smagsoplevelser.

Oplev mad på nabolandskanalerne

Krimi
Krimien har altid fænget og fascineret. Den trivielle hverdag forvandles med ét til et spændende gerningssted, hvor grufulde forbrydelser afslører menneskets mange skyggesider. Vores svenske, norske og tyske naboer prisbelønnes gang på gang for deres krimier, som både har den smukke, kolde natur og den pulserende storby som kulisse for forbrydelserne.

Oplev krimi på nabolandskanalerne

Drama
Åndeløs spænding, store budgetter og eminent skuespil – det er bare noget af det, som kendetegner de mange dramaproduktioner, som gang på gang vises på Nabolandskanalerne. Troværdige karakterer forvandles til virkelige mennesker med ægte dilemmaer, som man nødigt slipper, før deres fortælling er til ende.

Oplev drama på nabolandskanalerne

Dokumentar
Mennesket har altid forsøgt at forklare og dokumentere virkeligheden. At finde svar på store og små spørgsmål – eller blive lidt klogere på verden. En god dokumentar tilbyder os en ny vinkel at se virkeligheden fra – uanset om det drejer sig om at komme helt tæt på en markant politiker, forsker eller kulturpersonlighed, at opdage nye folkeslag og fænomener eller at dykke ned i historiske perioder. Og Nabolandskanalerne rummer det hele.

Oplev dokumentar på nabolandskanalerne