Kontakt din forening eller udbyder

Hvis du ikke kan modtage en ønsket kanal, så kontakt din antenneforening eller din tv-udbyder.

I de fleste antenneforeninger er du selv med til at bestemme, hvilke tv-kanaler du skal have adgang til. Har du satellit-tv, kabel-tv eller IP-tv og ønsker at få specielle eller blot flere nabolands tv-kanaler i din tv-pakke, kan du kontakte den udbyder, du får dit signal fra.

På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt at modtage alle kanaler via parabol (Viasat og Canal Digital), men du kan kontakte tv-udbydernes kundeservice for at høre mere om dine muligheder for at få tv fra vores nabolande. Find kontaktinformation til en række udbydere nedenfor:   

YouSee 
Tlf: 70 70 40 40
Mail: kundeservice@yousee.dk  
Web: www.yousee.dk 

Stofa
Tlf: 88 30 30 30
Mail: stofa@stofa.dk 
Web: www.stofa.dk 

Waoo!
Telefon: 70 30 11 11
Mail: kundeservice@waoo.dk
Web: www.waoo.dk 

Boxer
Tlf: 72 16 18 12
Mail: info@boxertv.dk 
Web: www.boxertv.dk  

Energi Midt
Tlf: 70 15 00 60
Mail: info@fiberbredbaand.dk 
Web: www.energimidt.dk 

Altibox
Tlf: 70 300 600
Mail: Info@altibox.dk
Web: www.altibox.dk

Canal Digital
Tlf: 70 13 19 19
Mail: kunde@canaldigital.dk 
Web: www.canaldigital.dk  

Viasat
Tlf: 70134050
Web: www.viasat.dk 

Via antenne på taget med digitalboks
SVT1, SVT2 og TV4 Sverige sender ikke længere via det analoge sendenet. Det betyder, at du ikke længere kan modtage kanalerne med en traditionel analog antenne, medmindre du kobler digitalt udstyr til dit system.

Det svenske digitale tv signal sendes i såkaldt MPEG2-kompression. Det betyder, at den modtagerboks, du benytter, som minimum skal kunne håndtere dette. Det kan dog allerede nu være en god idé at købe en boks, der kan håndtere MPEG4, da denne nye standard er ved at blive indarbejdet. MPEG4-bokse kan også håndtere MPEG2-signalet.

Det kan være nødvendigt at fjerne nogle filtre og forstærkere i din antenne-installation. Du kan få råd og vejledning herom hos din antennemontør.

Der findes også en række andre alternativer til den traditionelle antenne, hvis du ønsker forsat at kunne se kvalitetskanalerne fra vores nabolande. Du kan modtage kanalerne via en antenneforening, kabel- eller sattelit-tv. Bemærk, servicen med danske undertekster er ikke tilgængelig, hvis du som seer modtager kanalerne via din egen satellit.